Web shop

analiza i preporuke

Vjerujem da smo već svi utvrdili da nije dovoljno da se napravi web shop koji će postojati na Internetu i koji će izgledati fantastično. Bez kupaca i kupnje taj shop neće imati vrijednost. Analiza uspješnosti web shopa mjeri se web analitikom te identifikacijom ciljeva. Vrlo je važno utvrditi KPI za mjerenje uspjeha kako bi se povećala prodaja.
Analiza web shopa

Niste zadovoljni prodajom ili posjećenošću na web shopu?

Imate svoj web shop ali niste zadovoljni prodajom ili posjećenosti? Čuli ste da vam stranica nije optimizirana i da loše stoji na Googlu? Uložili ste poveću svotu novaca u plaćene oglase ali shop i dalje ne daje zadovoljavajuće rezultate i više ne znate kome se obratiti?Želite povećati prodaju na vašem web shopu a ne znate kako? Niste više sigurani koji je po vama prvi korak koji bi trebali napraviti? Znate li da najviše gubite kupce kada vam oni ne vjeruju a to se može dogoditi ako ostavite loš prvi dojam ili ako se kupci teško snalaze na vašoj stranici.

Zanima vas koja će sva poboljšanja donijeti naš izvještaj s preporukama?

Obzirom na naše veliko iskustvo lansiranja preko 120 web projekata u produkciju, možemo vam pomoći naći odgovore na sva vaša pitanja te napraviti vam analizu i preporuku koja će rezultirati većoj konverziji i posjećenosti. Cilj je prvo identificirati mjere na temelju vaših organizacijskih i korisničkih ciljeva te pokrenuti odgovarajuću strategiju za bolje korisničko iskustvo. 

Da bi ostvarili cilj trebate definirati i realizirati slijedeće korake:

 • veći broj posjećenosti i generiranje prometa
 • veći broj konverzija
 • povećanje trajanja sesija
 • postojeći vs novi kupci
 • mobile friendly
 • brzina učitavanja stranice

Mjerilo uspješnosti web shopa zavisi od više različitih faktora koji se mogu dodatno poboljšati različitim metodama i alatima. Najbrža metoda poboljšanja shopa jeste optimizacija shopa i poboljšanje contenta.

Alati koji vam mogu pomoći u praćenju uspješnosti su Google analytics, Ahrefs, Google search console.

 • poboljšat će se UX
 • postat ćete lideri u vašoj industriji te će te postati bolji od konkurencije
 • vidjet ćete porast u posjećenosti
 • povećat će vam se vrijednost košarice
 • povećat će vam se konverzije
 • vidjet ćete bolje rezultate vaših kampanja na društvenim mrežama
 • optimizacija shopa
 • povećanje engagementa na društvenim mrežama

Želite biti sigurni da vaše poslovanje može ostvariti puni potencijal digitalnog tržišta te vas zanimaju preporuke za poboljšanje?

Pozivam vas da nas kontaktirate i da zakažete besplatan Google meet Call u trajanju od 15 minuta u kojem ćemo se upoznati te naći najbolje rješenje za vaše izazove.
Kontaktirajte nas

Povezani članci

Vodič - Kako pokrenuti e-commerce poslovanje u par koraka

Vodič - Kako pokrenuti e-commerce poslovanje u par koraka

Vrijeme da podignete vaše postojeće poslovanje na novu digitalnu razinu upravo je sada i danas. Ne čekajte da vas konkurencija izgura iz online poslovanja samo zato jer nemate razvijeno e-commerce poslovanje.
TOP 10  trendova za e-Commerce poslovanje u 2023.

TOP 10  trendova za e-Commerce poslovanje u 2023.

Kroz ovaj članak pokušat ćemo istaknuti neke od glavnih trendova e-commerce poslovanja da bi se mogao držati korak s promjenjivom potražnjom na online tržištu. Lista trendova će vam pomoći da budete ispred svoje konkurencije te da impresionirate svoje kupce.
15 eCommerce savjeta za pripremu vašeg web shopa za blagdansku kupovinu

15 eCommerce savjeta za pripremu vašeg web shopa za blagdansku kupovinu

Kako biste učinili svoj web shop najtraženijim online mjestom za kupnju blagdanskih poklona, napravili smo listu savjeta koji će vam pomoći da izvučete najviše iz svoje ecommerce trgovine za ovu blagdansku sezonu. Razmislite o tome da ih sve isprobate i implementirate u svoje online poslovanje kako biste što bolje  iskoristili željene rezultate.
Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross