Objave

Vodič - Kako pokrenuti e-commerce poslovanje u par koraka

Vrijeme da podignete vaše postojeće poslovanje na novu digitalnu razinu upravo je sada i danas. Ne čekajte da vas konkurencija izgura iz online poslovanja samo zato jer nemate razvijeno e-commerce poslovanje.

TOP 10  trendova za e-Commerce poslovanje u 2023.

Kroz ovaj članak pokušat ćemo istaknuti neke od glavnih trendova e-commerce poslovanja da bi se mogao držati korak s promjenjivom potražnjom na online tržištu. Lista trendova će vam pomoći da budete ispred svoje konkurencije te da impresionirate svoje kupce.

15 eCommerce savjeta za pripremu vašeg web shopa za blagdansku kupovinu

Kako biste učinili svoj web shop najtraženijim online mjestom za kupnju blagdanskih poklona, napravili smo listu savjeta koji će vam pomoći da izvučete najviše iz svoje ecommerce trgovine za ovu blagdansku sezonu. Razmislite o tome da ih sve isprobate i implementirate u svoje online poslovanje kako biste što bolje  iskoristili željene rezultate.

Analiza web shopa: što je to i zašto vam je potrebna?

Da bi se promet na vašem web shopu povećavao vrlo je važno da se kontinuirano radi na usavršavanju vašeg web shopa da on bude što jednostavniji za korištenje vašim posjetiteljima te da opet prati sve trendove eCommerce poslovanja. 

Zašto je dostava u web shopu toliko važan faktor uspjeha?

Kupci u web shopu su najvažniji faktor i upravo je zato važno da vam to bude glavni prioritet u svemu što radite na vašem web shopu. Upravo je važno i njihovo zadovoljstvo s uslugom dostave jer oni žele istu razinu i kvalitetu usluge od početka komunikacije s vama pa do preuzimanja svoje narudžbe.

Ecommerce trgovina na društvenim mrežama i kako to ispravno raditi?

Bez obzira što je social commerce po funkcijama još uvijek na početku svog razvoja, no radi se o prodajnom kanalu s velikim potencijalom koji već danas možemo koristiti kao kanal prodaje

10 SEO metoda za uspješnu eCommerce prodaju

Dobra SEO optimizacija pomaže povećati vidljivost vašeg web shopa, donosi nove upite i klijente te vam pomaže izgraditi vašu vjernu i lojalnu publiku. 

5 razloga zašto imati prodajni lijevak u vašem eCommerce poslovanju

Prodajni lijevak za vaše eCommerce poslovanje služi upravo da možete pratiti taj put i te korake posjetitelja od posjete do kupnje/konverzije.

Kako ostvariti Omnichannel iskustvo?

Poanta omnichannel-a je fleksibilnost da kupac može krenuti pregledavati artikl na svom mobilnom uređaju, isprobati taj isti artikl u trgovini te dovršiti kupnju na laptopu.
Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross