Profesionalno vođenje projekta: 
Put prema savršenom Web Shopu

Izgradnja uspješne web trgovine zahtijeva precizno vođenje projekta. Analizom, planiranjem, implementacijom i kontrolom upravljamo svim aspektima kako bi Vaš web shop zaživio u punom sjaju. Nudimo stručno vodstvo kroz sve faze, omogućujući vam da ostvarite svoju online viziju uz učinkovito upravljanje resursima, rokovima i proračunom. Vaš uspjeh naš je prioritet, a vođenje projekta razvoja web shopa ključni je korak ka ostvarenju tog cilja.
Vođenje projekta

Efikasniji pregled izvršenja projekta

Upravljanje projektima web trgovine ključni je okvir koji obuhvaća planiranje i kontrolu svih faza projekta, omogućujući klijentima da brzo odgovore na promjenjive izazove u dinamičnom okruženju digitalne trgovine. Ova metoda omogućuje učinkovito upravljanje resursima i rokovima kako bi se osigurao brzi povrat investicije u projekt, uz istovremeno postizanje definiranih ciljeva web shopa. Dugoročno, ovakav pristup osigurava ne samo uspješno pokretanje web shopa, već i konkurentsku prednost te stabilan rast tvrtke.

Prilikom izrade web projekta ključno je da voditelj projekta definira precizne procese i rokove za svaki korak, kako bi projekt bio gotov u dogovorenom roku. S obzirom na raznolikost aktera u ovom procesu, preporučuje se korištenje alata za suradnju za učinkovitu koordinaciju svih projektnih timova.

Naš proces upravljanja web projektima uključuje:

  • Izrada detaljne dokumentacije: Osnovna ponuda je detaljno razrađena sa svim bitnim elementima kao što su ERP integracija, vanjski sustavi, usluge dostave i Paymant Gateway rješenja.
  • Definiranje timova i ovlaštenih osoba: Definiramo timove i ključne aktere unutar svakog tima, osiguravajući jasnu komunikaciju i odgovornost.
  • Koristimo alate za suradnju: korištenjem alata kao što je Active Collab ili TeamWork učinkovito pratimo procese i aktivno sudjelujemo u njima, olakšavajući koordinaciju svih timova.
  • Praćenje i sudjelovanje: Kontinuirano pratimo napredak projekta i aktivno doprinosimo osiguravanju usklađenosti sa svakim korakom.
  • Priprema strategije sadržaja: Razvijamo strategiju sadržaja koja će biti optimizirana za SEO i nadopunjena fotografijama visoke kvalitete.
  • Go Live Strategy: U partnerstvu s klijentom pripremamo strategiju za pokretanje web shopa i učinkovito osvajanje tržišta.
  • Lansiranje i stvaranje prihoda: Nakon lansiranja, usmjeravamo napore na promociju i stvaranje prihoda, osiguravajući uspješno lansiranje na tržište.

 

Ovakvim pristupom postižemo ne samo uspješnu izradu web shopa, već i stvaranje vrijednosti za naše klijente kroz stabilne i dobro organizirane procese.

Ukoliko nemate osobu koju bi zadužili za voditelja projekta unutar vašeg tima, ili vam treba pomoć oko organizacije projektnog tima, kontaktirajte nas!

Zakažite besplatan Google meet Call u trajanju od 15 minuta u kojem ćemo se upoznati te naći najbolje rješenje za vaše vođenje projekata.
Kontaktirajte nas

Povezani članci

Kako digitalna transformacija utječe na project management?

Kako digitalna transformacija utječe na project management?

Digitalnu transformaciju mogli bi nazvati integracijom digitalne tehnologije u sva područja poslovanja s ciljem promjene načina poslovanja iz temelja.
Zašto je voditelj eCommerce projekta ključan za njegov projekta?

Zašto je voditelj eCommerce projekta ključan za njegov projekta?

Smatram da su voditelji projekata među najvažnijim članovima tima i vrlo bitni za realizaciju i uspjeh svakog ecommerce projekta.
Kako izgleda jedan dan voditelja eCommerce projekta u agenciji?

Kako izgleda jedan dan voditelja eCommerce projekta u agenciji?

Bez obzira na to koliko je veliki ili zahtjevni vaš projekt, potreban vam je voditelj eCommerce projekta koji će pouzdano i dosljedno raditi na učinkovitosti i produktivnosti vašeg projekta.
Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross