Put prema savršenom Web Shopu

Izgradnja uspješne web trgovine zahtijeva precizno vođenje projekta. Uz stručno vodstvo kroz sve faze, osiguravamo da vaš web shop postigne svoj puni potencijal. Vaš uspjeh je naš prioritet, a vođenje projekta razvoja web shopa ključno je za postizanje tog cilja.
Vođenje projekta izrade web shopa

Efikasniji pregled izvršenja projekta

Upravljanje projektima web trgovine ključno je za efikasno planiranje i kontrolu svih faza, omogućujući brzo reagiranje na promjene. Ovaj pristup osigurava optimalno korištenje resursa i pravovremeno postizanje ciljeva, osiguravajući brzi povrat investicije.

Prilikom izrade web projekta ključno je da voditelj projekta definira precizne procese i rokove kako bi projekt bio gotov u dogovorenom roku. Preporučuje se korištenje alata za suradnju radi učinkovite koordinacije timova.

Naš proces upravljanja web projektima uključuje:

  • Detaljna dokumentacija: Osnovna ponuda je detaljno razrađena s bitnim elementima poput ERP integracije, vanjskih sustava i usluga dostave.
  • Definiranje timova i ovlaštenih osoba: Jasno definiramo ključne aktere i timove kako bismo osigurali jasnu komunikaciju i odgovornost.
  • Korištenje alata za suradnju: Aktivno koristimo alate za praćenje procesa i olakšavanje koordinacije timova.
  • Praćenje i sudjelovanje: Kontinuirano pratimo napredak projekta i aktivno sudjelujemo u osiguravanju usklađenosti sa svakim korakom.
  • Priprema strategije sadržaja: Razvijamo SEO optimiziranu strategiju sadržaja obogaćenu visokokvalitetnim fotografijama.
  • Strategija lansiranja: U partnerstvu s klijentom pripremamo strategiju za uspješno lansiranje web shopa i osvajanje tržišta.
  • Promocija i prihodi: Nakon lansiranja, usmjeravamo napore na promociju i generiranje prihoda, osiguravajući uspješno plasiranje na tržište.

Ovakav pristup osigurava ne samo uspješnu izradu web shopa, već i stvaranje vrijednosti za naše klijente kroz stabilne i dobro organizirane procese.


Ako nemate internog voditelja projekta ili trebate pomoć oko organizacije tima, kontaktirajte nas!

Zakažite besplatan Google meet Call u trajanju od 15 minuta u kojem ćemo se upoznati te naći najbolje rješenje za vaše vođenje projekata.
Kontaktirajte nas

Povezani članci

12 besplatnih Google alata koji će transformirati vaše poslovanje

12 besplatnih Google alata koji će transformirati vaše poslovanje

Google alati pružaju snažne alate koji podržavaju inovaciju i učinkovitost, čineći ih nezaobilaznim u arsenalu svakog poslovnog entiteta.
Kako digitalna transformacija utječe na project management?

Kako digitalna transformacija utječe na project management?

Digitalnu transformaciju mogli bi nazvati integracijom digitalne tehnologije u sva područja poslovanja s ciljem promjene načina poslovanja iz temelja.
Zašto je voditelj eCommerce projekta ključan za njegov projekta?

Zašto je voditelj eCommerce projekta ključan za njegov projekta?

Smatram da su voditelji projekata među najvažnijim članovima tima i vrlo bitni za realizaciju i uspjeh svakog ecommerce projekta.
Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross