Razvoj i izrada web shopa

Zamislite da su vaši proizvodi dostupni vašim kupcima 24/7, udaljeni samo nekoliko klikova, u udobnosti vlastitog doma. U svjetlu suvremenih poslovnih izazova, razvoj i izrada web trgovine postali su nužni koraci kako bi se istaknuli i prilagodili potrebama današnjeg potrošača. Naša specijalnost je izrada funkcionalnih web trgovina i stranica korištenjem najnaprednijih tehnologija, omogućujući vam privlačenje novih klijenata i otvaranje vrata novim tržištima.
Razvoj i izrada web shopa

On-line Trgovina: Ulaznica za uspješno plasiranje proizvoda na tržište

Odabir plasiranja proizvoda putem online trgovine, odnosno web shopa, optimalna je investicija za pokretanje ili širenje poslovanja. U usporedbi s klasičnim trgovanjem, ova strategija donosi nesagledive prednosti. Ostvarivanjem značajno veće profitabilnosti uz smanjenje troškova, vaši proizvodi postaju dostupni potencijalnim kupcima 24/7, sedam dana u tjednu. Vaša internetska trgovina pruža neospornu priliku za povezivanje s kupcima u svakom trenutku, omogućujući vam da u potpunosti iskoristite potencijal digitalnog poslovanja.

U početnoj fazi razvoja web shopa, prvi korak je jasno razumjeti potrebe klijenta i odabrati najprikladniju platformu za razvoj, bilo da se radi o prilagođenom CMS-u ili već etabliranim opcijama poput WordPressa.

Iako je cijena bitan faktor, potrebno je sagledati širu sliku, jer suvremeno tržište zahtijeva cjelovite web shopove prilagođene specifičnostima proizvoda i poslovanja.

Prilikom definiranja potreba za web shopom, ključno je uključiti sve elemente koji će korisnicima omogućiti nesmetano i učinkovito iskustvo kupnje. To uključuje napredno pretraživanje, više načina plaćanja i dostave, intuitivan proces kupovine, vizualno privlačnu prezentaciju proizvoda, posebne ponude i druge funkcionalnosti koje će potaknuti veće vrijednosti košarice i smanjiti odustajanje tijekom procesa kupovine.

Cilj je što prije plasirati web shop kupcima, omogućiti povrat ulaganja i stvoriti temelje za daljnji razvoj. S obzirom na dinamične promjene trendova, praćenje modernih zahtjeva ključno je za kontinuirani rast i uspjeh Vaše web trgovine.

Ključni aspekti uspješnog razvoja web trgovine

U cijelom procesu izrade web shopa ključno je imenovati odgovornu osobu koja će pratiti napredak tijekom razvoja projekta. Često se susreće sa situacijama u kojima različiti sudionici projekta imaju svoje stavove, što može dovesti do kršenja rokova. Stoga definiranje jasne strategije za izradu web projekta postaje ključno kako bi se to izbjeglo.

Osnovni koraci u izradi digitalne strategije uključuju:

  • Definiranje potreba, ciljeva i ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI)
  • Upravljanje projektima
  • Odabir odgovarajućih platformi i integracija vanjskih sustava
  • Pravna usklađenost web trgovine
  • Razvoj strategije lansiranja
  • Izračun i mjerenje uspjeha digitalnih kampanja
  • Formiranje Internog tima zaduženog za web shop poslovanje

Ovakav sustavni pristup osigurava dosljednost, usklađenost s ciljevima i učinkovito vođenje projekta u svim fazama razvoja web shopa.

Želite biti sigurni da vaše poslovanje može ostvariti puni potencijal digitalnog tržišta i da biste trebali krenuti s web projektom? 

Zakažite besplatan Google meet Call u trajanju od 15 minuta u kojem ćemo se upoznati te naći najbolje rješenje za vaše vođenje projekata.
Kontaktirajte nas

Povezani članci

Kako digitalna transformacija utječe na project management?

Kako digitalna transformacija utječe na project management?

Digitalnu transformaciju mogli bi nazvati integracijom digitalne tehnologije u sva područja poslovanja s ciljem promjene načina poslovanja iz temelja.
Zašto je voditelj eCommerce projekta ključan za njegov projekta?

Zašto je voditelj eCommerce projekta ključan za njegov projekta?

Smatram da su voditelji projekata među najvažnijim članovima tima i vrlo bitni za realizaciju i uspjeh svakog ecommerce projekta.
Kako izgleda jedan dan voditelja eCommerce projekta u agenciji?

Kako izgleda jedan dan voditelja eCommerce projekta u agenciji?

Bez obzira na to koliko je veliki ili zahtjevni vaš projekt, potreban vam je voditelj eCommerce projekta koji će pouzdano i dosljedno raditi na učinkovitosti i produktivnosti vašeg projekta.
Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross