Uvjeti korištenja

Izjava o privatnosti

WebRoom agency prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.

Prikupljanje osobnih podataka

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

Korištenje osobnih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona…) u okviru naše Internet stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. Vaše osobne podatke WebRoom agency koristi isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim uz Vaše dopuštenje te na zahtjev ovlaštenih državnih tijela. Unošenjem osobnih podataka na našim web stranicama posjetitelj pristaje na uvjete korištenja osobnih podataka određene ovom Izjavom.

Uporaba cookie datoteka

Kako bi posjet našim web stranicama bio što kvalitetniji, WebRoom agency se koristi Cookie datotekama.

Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka WebRoom agency , kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pisani zahtjev upućen na adresu: 

WebRoom agency, obrt za marketing i usluge, vl. Tanja Šincek
Ulica grada Koblenza 4
42000 Varaždin
ili na e mail adresu webroomagency@gmail.com

Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross