Reference

Naša filozofija je od početka kreirati web stranice i web shopove prilagođene Vašim potrebama. Bez korištenja gotovih tema, imamo slobodu kreirati dizajn i funkcionalnost prema vašim željama. Naši projekti postižu visoku razinu sigurnosti i brzine učitavanja. Detalji poput estetike, funkcionalnosti i sigurnosti su ono na što stavljamo poseban fokus, osiguravajući da rezultat bude vizualno atraktivan, funkcionalan, brz i siguran web shop ili web stranica.

Naši web projekti - ključ u ruke

Naša stručnost uključuje kompletno vođenje web projekata - od početne ideje do konačnog proizvoda. Primjenom najnaprednijih tehnologija pratimo svjetske trendove u dizajnu, korisničkom iskustvu i mobilnoj prilagodljivosti. Naš cilj je kreirati web trgovine koje ne samo privlače, već i postižu prodajne rezultate, pružajući Vam potpuno zadovoljstvo u Vašem online poslovanju.
AdriaYachts

Adriayachts.eu

Priča o klijentu koji prodaje luksuzna plovila
Ukoliko tražite provjerenu osobu koja će prema vašim željama kreirati luksuzno plovilo, onda ste na pravom mjestu.

Pristup projektu
Klijent do sada nije imao web stranicu tako da smo prvo napravili analizu tržišta kako bismo definirali cilj i smjer razvijanja branda i poslovanja. Obzirom da se radi o višoj cjenovnoj skupini, vrlo je važno da sam izgled i ponuda bude u skladu s njihovim očekivanjima hedonizma i luksuza.

Rješenja
Izrada i implementacija prodajne strategije kroz web stranicu i digitalne kanale.

Rezultati
Povećanje posjećenosti za 100% te generiranje novih upita za prodaju plovila.
Posjeti Web

Vilabilogore.com

Organizacija vjenčanja na otvorenom
Tražite zadivljujuće mjesto za vjenčanje na otvorenom kako biste ostvarili svoje snove? Ne tražite dalje — luksuzna vjenčanja na imanju Vila Bilogore imaju sve.

Pristup projektu
Klijent je do sada imao web stranicu koja je bila vizualno i funkcionalno zastarjela te je htio novu koja će prikazati njihovu uslugu, galeriju slika te rješenja za organizaciju vjenčanja na otvorenom.

Rješenja
UX izrada dizajna s posebnim fokusom na mobilni prikaz. Implementirali smo online obrazac s kojim će svaki klijent dobiti personaliziranu ponudu u samo jednom kliku. Posebnu stranicu pretvorili smo u galeriju sliku koja prikazuje njihov prekrasan resort za vjenčanja.

Rezultati
Povećanje posjećenosti za 100%, povećanje upita van RH te povećanje bookiranosti kapaciteta za 70% u odnosu na dosadašnje rezervacije.
Posjeti Web

Analilly.com

Linija prirodnih seruma dizajnirana je za sve one koji zahtijevaju kvalitetu, rezultate i učinkovitost kod svakodnevne njege lica.
Tajni sastojak? Snježne gljive koje pospjećuju hidrataciju, proizvodnju kolagena te su prirodni antioksidans.

Pristup projektu
Klijentici je ovo prvi dodir s online poslovanjem tako da smo prvo napravili analizu tržišta, prodajnu strategiju te definirali željenu poziciju na tržištu. Paralelno smo razvijali web shop te brand awareness na digitalnim kanalima.

Rješenja
Minimilistički UX dizajn s ikonama koje smo koristili za navigaciju i važne benefite. Koristili smo fotografije proizvoda kroz sve promo zone kako bismo još više radili na samom jačanju branda kroz web shop.Rezultati
Povećanje posjećenosti kroz web shop i društvene mreže te ostvarenje novih konverzija kroz košaricu na web shopu.
Posjeti Web
Obrazovanje srca

Obrazovanjesrca.com

Priča o klijentici
Klijentica je obiteljski i dječji Lifecoach kojoj je misija da najviše pomogne djeci da uče o emocionalnoj inteligencije kroz različite alate i vještine.

Pristup projektu
Klijentica je krenula iz početka i zajedno smo napravili analizu tržišta te smjer njezinog poslovanja i gdje se želi pozicionirati.

Rješenja
Izrada web stranice koja uključuje prodaju pojedinačnih termina savjetovanja uz radionice i različite pakete usluga za djecu i roditelje. Otvaranje, izrada strategija te vođenje društvenih mreža.

Rezultati
Povećanje vidljivosti na tražilicama i na društvenim mrežama te prodaja edukacija i individualnih tretmana.
Posjeti Web
Lafaboo

Lafaboo.hr

Lafaboo priča
Upravo je dječja igra u središtu Lafaboo svijeta igračaka te je svaka njihova igračka čarobna priča za sebe. Ukoliko tražite poklon za dijete, Lafaboo će postati vaša nova online trgovina jer kod njih igra nikad ne prestaje.

Izazovi
Organski promet i veća posjećenost bio je najveći prioritet za Lafaboo kada smo krenuli u suradnju. Neki od problema isto tako uključuju: nedostatak SEO ključnih riječi na web shopu, novi sadržaj, jačanje brand awarenessa kroz vizuale, jačanje prodaje putem digitalnih kanala

Rješenja
Izrada i implementacija prodajne strategije na Facebooku, Instagramu i kroz email marketing. Analiza ključnih riječi uz strategiju optimizacije contenta na web shopu.

Rezultati
Povećanje prometa za 20% nakon 3. mjeseca rada s klijentom; veći doseg objava na društvenim mrežama te povećanje engagementa te generiranje prometa.
Posjeti Web
Balance

Balance wellness & SPA centar

Dobro došli u SPA svijet opuštanja
Upravo je ova čarobna SPA oaza novo mjesto za sve ljubitelje hedonizma.

Pristup projektu
Klijentica je tek pokrenula svoje poslovanje i prvo smo napravili branding salona uz fokus na malo drugačiji pristup krajnjem korisniku. Svaka usluga je personalizirana kao i vrijeme koje možete rezervirati samo za sebe u sklopu prostora za SPA opuštanje.

Rješenja
Izrada i implementacija prodajne strategije na Facebooku, Instagramu i kroz email marketing. Analiza ključnih riječi uz strategiju optimizacije contenta na web stranici.

Rezultati
Povećanje posjećenosti od strane novih klijenata te dolazak novih upita preko društvenih mreža.
Posjeti Web
Pharmaceris

Pharmaceris.com

Tko je Pharmaceris?
Pharmaceris je marka proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože. Dermokozmetika koju je razvio tim stručnjaka s naprednim kozmetičkim formulama.

Pristup projektu
To je novi brand koji je krenuo graditi svoje ime na Hrvatskom tržištu tako da smo uz analizu tržišta, napravili smjer kako prezentirati brand i njihovu ponudu.

Rješenja
Faza 1 je bila otvaranje društvenih mreža te izrada marketing strategije za objave i oglašavanje. U fazi 2 radi se novi web shop.

Rezultati
Povećanje vidljivosti branda za 100% putem društvenih mreža te u suradnji s ljekarnama približili smo brand velikoj većini kupaca. Rezultat su svakodnevne pozitivne recenzije koje dolaze od strane kupaca na temelju njihovog korištenja proizvoda.
Posjeti Web
Head

Marines-sport.hr

Mjesto za sve ljubitelje tenisa i sportske opreme HEAD
Marines Sport čini mladi tim zaljubljenika u sport i sportska događanja u Hrvatskoj i svijetu. Redovnim prisustvom na sportskim događanjima i sponzorstvima događaja i natjecatelja žele podići svijest o važnosti sporta u lifestyleu odraslih, mladih i djece.

Izazovi
Loš promet i posjećenost na web shopu bio je najveći prioritet kada smo krenuli u suradnju. Ostali ciljevi koje smo rješavali: veća posvećenost društvenim mrežam uz redovne objave, dorada sekcija i novih funkcionalnosti na web shopu, nedostatak SEO ključnih riječi na web shopu, novi sadržaj, jačanje brand awarenessa kroz sve kanale.

Rješenja
Implementacija novih funkcionalnosti na web shopu; Izrada marketing plana oglašavanja i objava prema danima i kanalima prodaje. Analiza ključnih riječi uz strategiju optimizacije contenta na web shopu te redovno pisanje blogova.

Rezultati
Povećanje prometa za 80% na web shopu; povećanje pratitelja na svim društvenim mrežama.
Posjeti Web
Učitaj više radova

Odaberite pravi tim ljudi za izradu vašeg web shopa da budete korak ispred konkurencije. 

Kontaktirajte nas

Klijenti, partneri i prijatelji

Bio&BioMarinesOrbicoMobisArgentumSportivoAdriaYachtsObrazovanje srcaPabloLethermanSigaLafabooFabu-spotTehnomagPethome shopLedlenserPharmacerisAloaloBig BangKeindl sportBauerfeindMarasCometZaksEurotradeMarjan voceXenia designOtosDDL ZagrebCentar tehnikeGumiImpexModelinePrima FarmaciaBrands & trendsOpremaCuteCotraOptika MWatch a potrerCopy ElectronicTvornica zdrave hrane
Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
crossarrow-down