Dizajniramo vaš web shop po mjeri koji potiče prodaju i privlači kupce

Vaša online trgovina je ključni alat za prodaju, no samo ako je izrađena profesionalno. Dopustite nam da vam pomognemo stvoriti web shop koji privlači kupce, generira prodaju i osigurava vaš uspjeh na digitalnom tržištu.
Počnite s besplatnim savjetovanjem

Više od izrade - Vaš partner u uspjehu online prodaje

Nudimo ključ u ruke rješenja za vaš web shop, prilagođena vašim potrebama i ciljevima, od dizajna do marketinške strategije.

15 godina iskustva

Naša stručnost u web dizajnu i razvoju, jamči vam da ćemo stvoriti web shop koji donosi vidljivost i prodaju.

300 projekata

Imamo bogato iskustvo u radu s širokim spektrom klijenata i industrija, što nam omogućuje da vam ponudimo savršeno prilagođeno rješenje.

Ključ u ruke

Brinemo se o svemu, od početnog planiranja i dizajna do razvoja i implementacije, pa sve do lansiranja i ongoing podrške.

Unikatni dizajn

Svaki klijent zaslužuje jedinstveni dizajn, prilagođen njihovim potrebama i viziji, što garantiramo našim unikatnim dizajnom za svakog klijenta.

Ne tražite samo web shop - tražite partnera koji će vam pomoći da postignete svoje online prodajne ciljeve.

Mi ne stvaramo samo lijep web shop, već gradimo profitabilne online trgovine. Razumijemo vaše ciljeve i vaše kupce, pa zajedno stvaramo strategije koje pokreću prodaju i stvaraju online prisutnost.

Ključ u ruke - od domene do marketinga

Nudimo jamstvo da će vaš web shop biti izgrađen s vrhunskim znanjem i iskustvom koje garantira dugoročni uspjeh vašeg poslovanja.

Izrada dizajna i funkcionalnosti

Izrada dizajna prema potrebama vašeg poslovanja uz napredne funkcionalnosti koje će vam pomoći u prodaji i konkurentnosti s fokusom na UX i mobile first.

Priprema  sadržaja i slika

Pomažemo vam u izradi strukture izbornika i kategorija, optimiziramo sadržaj i fotografije prema SEO ključnim riječima da odmah poboljšate svoje rangiranje na tražilici.

Edukacija i podrška

Naučite kako poboljšati prodaju preko web shopa i kako optimizirati marketing kampanje: nudimo edukaciju, savjetovanje i podršku za  digitalni marketing i oglašavanje.

Sigurnost web shopa

Koristimo napredne tehnologije i prakse kako bismo osigurali potpunu zaštitu vaših podataka i poslovanja te vam nudimo i GDPR usklađivanje za vaše cijelokupno poslovanje.

Proces izrade web shopa

Proces izrade web shopa razbijamo na jednostavne korake kako biste bili u toku od početka do kraja.
Koraci u izradi web shopa:
Upoznavanje i razumijevanje vaših potreba te potreba vašeg poslovanja
Kreiranje idejnog rješenja za vaš brand i web shop
Izrada dizajna za desktop i mobilnu verziju
Izrada i postavljanje funkcionalnosti
Unos optimiziranog SEO sadržaja i fotografija
Testiranje i poliranje
Isporuka 
Održavanje i podrška

Česta pitanja

Imate li pitanja o izradi web shopa? Pregledajte naša česta pitanja ili nam se javite za besplatno savjetovanje.
Vrijeme izrade web shopa varira ovisno o njegovoj složenosti i količini proizvoda. Međutim, neki prosjek je između 2 i 5 mjeseci.
Kada je riječ o platformama, fokusiramo se na kombinaciju snage WordPressa i fleksibilnosti WooCommerca.
Nudimo sveobuhvatne usluge izrade web shopa, uključujući izradu strukture izbornika, dizajn crtan po mjeri te prilagođen za mobilni prikaz, razvoj i implementaciju s ERP, IPG, dostavnim službama i ostalim vanjskim servisima, optimizaciju sadržaja, SEO, lansiranje, podršku te digitalni marketing.
Možete nam dostaviti postojeći sadržaj ili vam možemo pomoći u stvaranju novog privlačnog, informativnog  te SEO optimiziranog sadržaja za vaš web shop.
Nudimo kontinuiranu podršku i ažuriranja kako bi vaš web shop ostao siguran, ažuriran i u skladu s najnovijim trendovima.
Možemo vam ponuditi kompletnu uslugu marketinga za vaš shop ili vam pružiti savjete i strategije kako bi poboljšali vidljivost i prodaju kroz SEO optimizaciju, marketing na društvenim mrežama, oglašavanje kroz Facebook ADS i Google ADS oglase te Newsletter marketing.
Ne, kod nas nema mjesečnih troškova održavanja. Naš pristup je transparentan i fleksibilan – plaćate samo ono što vam stvarno treba. Ako želite dodatno održavanje, nudimo opcije po potrebi ili dogovorimo glavna ažuriranja dva puta godišnje kako bi vaš web shop uvijek bio u vrhunskom stanju.

Zatražite besplatne informacije

Landing page form

Klijenti, partneri i prijatelji

Pogledaj sve
Bio&BioMarinesOrbicoMobisArgentumSportivoAdriaYachtsObrazovanje srcaPabloLethermanSigaLafabooFabu-spotTehnomagPethome shopLedlenserPharmacerisAloalo

Priče o uspjehu naših klijenata

Korištenjem ove Web stranice pristajete na uporabu kolačića. Više o kolačićima i privatnosti možete pročitati ovdje.
Prihvati i zatvori
cross